Uutta tekniikkaa ja häirintää taidepostauksilla

Tässä on taas viimepäivät ja yöt ponnisteltu ja koodailtu nettisivuja sekä häiritty asiakkaita sähköpostitse sähköpostilistalle liittymispyynnöillä. Ei vielä ihan ominta mukavuusaluettamme mutta onpahan opittu tekniikoita taas ja kun tarpeeksi tutkii niin vaikeakin tuntuinen homma alkaa avautua. Sähköpostilistaa päivitellään eli kaikki vanhat listat poistuvat jonkin ajan kuluttua käytöstä sillä MailChimp postiohjelma vaatii uudelleen hyväksynnät kaikilta postilistan asiakkailta. Tämän takia kerjäämme postilistalle sähköpostiosoitteitanne.
Ja jos et ole varma oletko listalla ja todennäköisesti et ole koska uudelle listalle kerätään vasta ilmoittautumisia niin tästä klikkaamalla pääset laittamaan osoitteesi listaan. Kiitos :)
kuva: keramiikka valaisin Sweety nro. 5, Teemu Salonen & Komugi Ando, 2016
Uusia tuotteita kuvaillaan nettikauppaan ja perus tuotekuvien lisäksi blogia ja sähköpostilistalaisia varten on tulossa netissä toimiva näyttely. Tämä siis nyt työn alla ja katsotaan miten saadaan homma toimimaan kun kolmiulotteinen tila on katsottavissa vain kaksiulotteisesti. Sisustuskuvia on myös tulossa ja tyyleissä pyritään pomppimaan laidasta laitaan ja sekoitellaan skandinaaviset, retrot, maalaisromattiset sekä industriaalit ym. mitä näitä nyt onkaan. Sama tavara eri telineessä jne.
kuvassa Komugi Andon peili ja simpukkateoksia, 2016
Tässä muutamia pikaisia kuvia valkoiseen saliin kannetuista objekteista. Kohta alkaa homma luistaa kun uusien ATK-liitännäisten kanssa päästään vauhtiin. Helpottuu myös blogiin kirjoittamisen kankeus ja tekstikin ehkä alkaa paremmin soljua. Seuraavaksi pitääkin saada nämä blogien layoutit hieman tasoittumaan.
Design valaisin, Teemu Salonen
kuva: Badassjoki sarjasta valaisin nro. 1   Design and Made by Teemu Salonen, 2016

 

kuva: pöydällä kaksi keramiikka-astiaa uudesta sajastamme, pöytä valmistettu valmistettu vanhasta isosta pöydästä ja vanhoista metalliputkista.

 

Design valaisin, Teemu Salonen
kuva: valaisin nro. 2 - sarjasta Badassjoki, Teemu Salonen, 2016

 

t: Teemu

Jaa tämä julkaisu


Jätä kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua